21-05-2019 |

Kyndilsmenn fáa styrk komandi kappingarár

Fleiri av ungu kyndilsmonnunum fara niður til Danmarkar í lestrarørindum eftir summarfrítíðina, og tí hevur Kyndil valt at styrkja um hópin komandi ár.

Seinastu vikuna hevur vinstrahendi høgri bakkurin Anders Risdal verið heima í Føroyum og royndarvant, og vit eru komin ásamt um, at Anders spælir við Kyndli komandi kappingarár. Vit eru sera glað og spent uppá samstarvið við Anders.

Anders sigur soleiðis um seg sjálvan, um avgerðina at flyta til Føroyar og at koma at spæla við Kyndli:

“Jeg er 32 år og arbejder som pædagog på en idrætsskole i Aalborg. Jeg har spillet mange år i 1. division i Danmark, men da muligheden bød sig for at kunne komme til Færøerne, samt opleve en anderledes kultur og et andet håndbold miljø, kunne jeg ikke sige nej. Jeg har nu besøgt klubben inden jeg underskrev kontrakten, og må bare fortælle at det er det helt rigtige valg at komme hertil. Alle de mennesker jeg har mødt på holdet og omkring klubben, har taget super godt imod mig, og gjort det til en nemt valg for mig. Jeg ser frem til et fedt år, hvor jeg vil gøre alt der står i min magt, for at klubben kan få succes og blande sig i toppen.”

Vit bjóða Anders hjartaliga vælkomnum til Kyndil.

Við hondbóltskvøðu
Nevndin í Kyndli

Aftur